NIEUWS

Bouw nieuwe praktijk Genk, Lousbeekstraat 5 (december 2019)

De verbouwingen verlopen zoals gepland. Vanaf maandag 3 februari zal ik jullie huisdier met veel plezier in de nieuwe praktijk verwelkomen. Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan de indeling en voorzieningen van de verschillende lokalen doch tegen de opening zal alles netjes klaar zijn. Ik hou jullie verder op de hoogte via de website, facebook en persoonlijke communicatie.

“OUDE” NIEUWTJES 

Bouw nieuwe praktijk (november 2019)

In mijn huidige praktijk heb ik de afgelopen 10 jaar reeds vele huisdieren mogen verwelkomen. Echter de praktijk begon wat te klein te worden en was niet voorzien om uw huisdier ook in de toekomst met de beste zorgen te kunnen omringen.

Begin deze maand zijn we dan ook begonnen aan de verbouwing van een hoeve in Genk. Vanaf februari hoop ik u en uw trouwe viervoeter welkom te kunnen heten in de nieuwe praktijk. Meer info zal u kunnen vinden op deze website, via facebook (DAP Opdekamp Ellen) en via een persoonlijke mailing.

Nieuwe praktijk voor de verbouwing

TEKEN (zomer 2018)

Het weer wordt warmer, een perfect moment om te genieten van een lange wandeling in het bos. Of om te genieten van het mooie weer op uw terras. Echter we zijn niet alleen. Ook de teken zijn van de partij en wachten op een kans om op uw huisdier (en ook op uzelf) te springen en zich vast te bijten.

Teken kunnen ook ziektes overdragen, zoals onder andere Lyme, Babesiose, Anaplasma. Ook in België worden er meer en meer gevallen vastgesteld, zonder dat het huisdier in het buitenland is geweest. Daarom is het belangrijk om uw dier goed te beschermen door middel van een beschermende halsband, pipetten of tabletten. Indien er zich toch een teek heeft kunnen vasthechten, is het belangrijk om deze zo snel mogelijk te verwijderen.

Hiervoor zijn de ‘koevoetjes’ het meest handig en effectief. Je haakt het onder de teek en dan draai je de teek heel makkelijk van de huid los zonder dat er iets blijft zitten.

U kunt me steeds contacteren voor meer informatie omtrent preventie of voor een product aangepast aan uw huisdier.